augustus week
Maurice GERSE

Maurice GERSE vermist


Sinds begin augustus 2010 wordt de destijds 33-jarige Maurice GERSE vermist. Gevreesd wordt dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf en niet meer in leven is. Zijn ouders, zus en vele vrienden en vriendinnen leven nog altijd in onzekerheid. Voor hen is het van groot belang dat er antwoorden komen.

Zijn werkgever heeft Maurice nog thuis gezien op vrijdagavond 6 augustus 2010. Hij vertelde de politie dat ze over en weer woorden hadden gekregen. Daarop zou Maurice zijn vertrokken en hem nog gezegd hebben dat hij op vakantie ging.

Het meest merkwaardige was wel dat hij zijn hondje zomaar had achtergelaten. De Jack Russel was al jaren zijn alles. Hij zorgde er altijd goed voor en had een vast oppasadres voor als hij bijvoorbeeld op vakantie ging. Nu was er niets geregeld

Toen hij verdween was Maurice Gerse 33 jaar. Hij was een opvallend iemand om te zien. Hij had lange zwarte haren en een Indonesisch uiterlijk. Hij had toen hij verdween een breed postuur en was 1.78 m lang. Hij droeg die dag een Breitling horloge met blauwe achterplaat. Op zijn rechterarm heeft hij tatoeage van een Sumatraanse tijger

Tip melden in de zaak van Maurice GERSE
Beloning
€ 15.000


Vergelijkbare zaken

Hier vindt u zaken die overeenkomsten hebben met de door u geselecteerde zaak. Dit kunnen bijvoorbeeld overeenkomsten zijn in type delict of pleegplaats.