Over coldcasekalender.nl

Deze website biedt u de mogelijkheid om alle coldcase zaken, die tot op heden op de cold case kalenders zijn verschenen, te bekijken. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cold case onderzoek in het algemeen maar ook van ontwikkelingen die zich specifieke zaken hebben voorgedaan.

De meeste moorden en vermissingen in ons land worden opgelost. Helaas lukt dat niet altijd. Voor nabestaanden is het vreselijk dat ze geen afscheid hebben kunnen nemen van hun geliefde en zij niet weten wat er is gebeurd. De coldcaseteams van de politie doen er alles aan om deze zaken alsnog op te helderen zodat daders hun straf niet ontlopen. Maar vooral ook zodat nabestaanden, na jaren eindelijk te weten komen wat er gebeurd is.

Sinds 2017 brengen de coldcaseteams van de politie samen met nabestaanden ieder jaar een editie van de coldcasekalender uit. Met de informatie op de kalender wordt aandacht gevraagd voor 52 cold case zaken. Het merendeel zijn levensdelicten maar er staan ook (langdurige) vermissingen en onbekende doden op. Tot op heden werd de coldcasekalender voornamelijk verspreid binnen de penitentiaire inrichtingen.

Mogelijk hebt ook u belangrijke informatie maar hebt u deze informatie nog nooit gedeeld. Het is nooit te laat om uw verhaal te doen. De nabestaanden vragen u om deze tip alsnog door te geven. U bent niet strafbaar. Alle informatie kan bijdragen aan het oplossen van een zaak!

Alvast dank


U kunt helpen!

Mogelijk heeft u belangrijke informatie over kalenderzaken maar heeft u deze nog nooit gedeeld. Het is nooit te laat om uw verhaal te doen. De nabestaanden vragen u om deze tip alsnog door te geven. Alle informatie kan bijdragen aan het oplossen van een zaak.

Heeft u een tip?