Nieuwsoverzicht

Opsporing Verzocht blikt terug op dood Mariët Peters in 1992

Nederland – Op 24 december 1992 vindt Bart Bens bij thuiskomst zijn 26-jarige vrouw Mariët Peters dood op bed; gewurgd blijkt later. Haar dood lijkt het gevolg van een uit de hand gelopen inbraak, want het huis in het Brabantse Sint Hubert lag compleet overhoop. 26 jaar later wordt nog steeds gezocht naar wie er achter dit misdrijf zit.

Kijk ook Opsporing Verzocht

Naast een terugblik op 2018 komen in deze uitzending de volgende zaken aan bod:

Natuurlijk is er ook een terugkoppeling over de resultaten van de vorige uitzending.

Uitzending
Het programma wordt op woensdag 19 december rond 12.00 uur herhaald via NPO 2. De eerstvolgende uitzending is op 8 januari 2019. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze pagina van Opsporing Verzocht.

bron: Politie.nl

Lees ook:
Coldcase dood meisje heropend

De politie en het Openbaar Ministerie roepen de hulp in van de bevolking bij de heropening van een ‘cold case’ uit 2012. Het gaat om de zaak van de dood van een 19-jarige meisje, genaamd Rayziënne (Raiza) Scoop.

Cold case Tanja blijft hot: ‘Nabestaanden een verhaal geven’

In korte tijd is er twee keer gegraven naar een lichaam in een Limburgse cold case-zaak. Twee keer zonder resultaat. Marjo Winkens en Tanja Groen zijn nog altijd niet gevonden. "Daar baal je echt van. We willen nabestaanden een verhaal geven."