Nieuwsoverzicht

Moord Linda Mens na twintig jaar nog steeds onopgelost

Ondanks een uitgebreid politieonderzoek is de dader of zijn de daders van deze moord tot op de dag van vandaag onbekend gebleven.  Linda Mens woonde het grootste gedeelte van haar leven in Amsterdam. Haar leven staat daar vooral in het teken van drinken en gokken. Beide zaken kosten veel geld en naar verluidt steekt Linda zich diep in de schulden. In april 1999 heeft Linda blijkbaar genoeg van het ruige Amsterdamse leven en besluit om bij haar moeder in Zevenaar te gaan wonen. Een fataal besluit, want binnen enkele maanden wordt ze op gewelddadige wijze van het leven beroofd. 

Lees hier het volledige artikel van Zevenaar Post

Lees ook:
Coldcase dood meisje heropend

De politie en het Openbaar Ministerie roepen de hulp in van de bevolking bij de heropening van een ‘cold case’ uit 2012. Het gaat om de zaak van de dood van een 19-jarige meisje, genaamd Rayziënne (Raiza) Scoop.

Cold case Tanja blijft hot: ‘Nabestaanden een verhaal geven’

In korte tijd is er twee keer gegraven naar een lichaam in een Limburgse cold case-zaak. Twee keer zonder resultaat. Marjo Winkens en Tanja Groen zijn nog altijd niet gevonden. "Daar baal je echt van. We willen nabestaanden een verhaal geven."