Nieuwsoverzicht

Coldcase uitgelicht: vermissing Colin Datema Noordscheschut

Deze week bracht de politie opnieuw een coldcasekalender uit. Voor het vierde jaar op rij wordt de kalender met 52 zaken vanuit het hele land verspreid onder gevangenen, in de hoop dat dit waardevolle tips oplevert. Op de kalender staat ook de verdwijning van Colin Datema uit Noordscheschut. Op maandag 15 augustus 2011 rond 01.00 uur wordt de 46-jarige Colin Datema voor het laatst gezien. Hij verlaat dan het huis van een familielid in Noordscheschut en gaat op zijn fiets naar zijn eigen huis verderop in het dorp. Colin is die nacht wel thuis geweest, maar wordt daar in de ochtend niet aangetroffen. Sindsdien heeft niemand hem meer gezien of gesproken.

Lees hier het volledige artikel van Regionieuws Hoogeveen

Lees ook:
Coldcase dood meisje heropend

De politie en het Openbaar Ministerie roepen de hulp in van de bevolking bij de heropening van een ‘cold case’ uit 2012. Het gaat om de zaak van de dood van een 19-jarige meisje, genaamd Rayziënne (Raiza) Scoop.

Cold case Tanja blijft hot: ‘Nabestaanden een verhaal geven’

In korte tijd is er twee keer gegraven naar een lichaam in een Limburgse cold case-zaak. Twee keer zonder resultaat. Marjo Winkens en Tanja Groen zijn nog altijd niet gevonden. "Daar baal je echt van. We willen nabestaanden een verhaal geven."